Stars Maker Stars Maker
jackpot $35,344.11

Stars Maker

Etiam pretium neque sed ex commodo, quis bibendum nulla egestas.
Nunc neque metus, venenatis at pellentesque sit amet, iaculis at ipsum.

Detta är ett intergalaktiskt äventyr med en skillnad: plocka upp juvelerna för att skapa några fantastiska prisutbetalningar i detta fantastiska spelautomater från utvecklaren Rival Gaming.

Star Jewels är din klassiska fem-hjuls, tre radspels titel som ger massor av bang för spelarnas buck. Jackpotten från huvudspelet kan bara vara en rimlig men obetydlig 1.000 mynt, men detta förbättras starkt genom att lägga till den Sticky Expanding Wild-symbolen, som triggar spinnar och expanderar för att täcka hela rullar för att producera några fantastiska utbetalningar.

Som alltid multipliceras alla vinster med antalet mynt som stakas per snurr bortsett från scatter-vinster, och endast den högst betalda vinsten kommer att betalas från varje snurr om du gillar flera kombinationer.

Spelare är fria att välja vilken av de tio vinstlinjerna de vill spela med, med myntvärden från 1-5 också modifierbara; vilket resulterar i satsningar per spinn som sträcker sig från 10p till $ 50. Bet Max och Autospin är också tillgängliga från spelarens instrumentbräda.

jackpot $35,344.11
Play online
advertisement
Play online
advertisement

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla rättigheter förbehållna 2018
Alla rättigheter förbehållna 2018