Red Riding Hood Red Riding Hood
jackpot $45,014.13

Red Riding Hood

Rödhuvudplatserna i Vegas är gjorda av WMS och ingår i deras ”Colossal Reels” utbud av spel. De kallar den som ”Lil Red” och även om vi inte har den som vi erbjuder dig gratis, har vi en annan version.

Den här här är en helt annan version än den i Vegas, men är fortfarande mycket bra och många av våra besökare älskar det. Jag skulle gå så långt som att säga att det är ett av våra mest populära spel just nu.

Riding Hood Slot Machines

Den röda kuvertplatsen är vackert sammanställd och har ett trevligt tema att spela i bakgrunden för att skapa en mörk atmosfär. Detta är definitivt en mörk plats, som är i karaktär med den ursprungliga historien * som är grim).

Red Riding Hood slots inkluderar en gratis spin bonus och slumpmässiga vinster också.

Online Slots Real Money

Red Riding Hood är en riktig pengar slot samt att vara fri att spela (den version vi har här är den fria, eftersom vi inte erbjuder cash games)

Om du gillar att spela för riktiga dollar jackpots, ta en titt på vår riktiga pengar slots sektion av webbplatsen (se länken i navigeringen längst upp på sidan) – där hittar du en lista över de bästa kasinon just nu för att spela detta spel och andra som är mycket lika i stil, liksom några Vegas klassiker.

jackpot $45,014.13
Play online
advertisement
Play online
advertisement

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla rättigheter förbehållna 2018
Alla rättigheter förbehållna 2018