Lucky Dragon Lucky Dragon
jackpot $200,129.34

Lucky Dragon

Etiam pretium neque sed ex commodo, quis bibendum nulla egestas.
Nunc neque metus, venenatis at pellentesque sit amet, iaculis at ipsum.

Gå in i draken och snurra hjulen fyllda med kinesiska symboler i den här nya spelautomaten från Top Game.

Lucky Dragons kommer omedelbart till liv med atmosfärisk flöjtmusik och blinkande klockor. Rullarna är fyllda med guldfärgade symboler för att ge en royal smak till slottet med guldörnar, tigrar, drakar, paddor, fisk, tjurhuvud, guldmynt och Buddha.

Särskilda funktioner inkluderar wilds, scatters och en fri spins rund med multiplikatorns utmärkelser och ytterligare vilda symboler. Det förmögenhet fyllda namnet på spelet ger slottet gott att leva upp till, men kommer det kinesiska temat att visa tur för oss?

Fortune Cookies första bit

En första som kommer in i spelet, ger de ljusa röda och guldfärgarna ett omedelbart intryck på spelare med musiken som lägger till en exotisk vridning. Det kinesiska temat är inte fel och exotismen i Orienten genomtränger varje snurr. För att välja din insats innan du spelar, klicka helt enkelt på plus- och minustecknen i det nedre högra hörnet för att ändra ditt myntspel. Myntvärdena varierar från € 0,01 till € 0,5, medan satsningen per rad kan vara från 1 till 10 mynt. Det finns totalt 50 vinstlinjer som alltid är i spel för att ge en total satsning per snurr på € 5,00 till € 250.

Du kan välja ”Snabbspinn” från verktygsmenyn, medan det också går att spela mellan 10 och 1000 spins automatiskt genom att välja ”autoplay” -knappen längst ner på skärmen.

jackpot $200,129.34
Play online
advertisement
Play online
advertisement

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla rättigheter förbehållna 2018
Alla rättigheter förbehållna 2018