Gods of Gold Gods of Gold
jackpot $377,134.91

Gods of Gold

Etiam pretium neque sed ex commodo, quis bibendum nulla egestas.
Nunc neque metus, venenatis at pellentesque sit amet, iaculis at ipsum.

Gudarnas Gudar är en slotmaskin från 888 teman på mytiska gudarnas värld. Spelare transporteras till ett spelautomat fyllt med bilder av himmelska karaktärer och även om det inte är klart vem dessa människor är, har kostymerna och färgerna en gammal grekisk atmosfär, så det verkar vi kan träffa Zeus och andra gudomliga karaktärer. Spelet har 25 vinstlinjer, vild symboler, bonusspel och till och med en progressiv jackpot, så det finns mycket att vara glada över när du når stjärnorna.

Möte gudarna och gudinnorna

När du kommer in i spelet hittar du bilder av olika gudar som ligger på rullarna. Här möter vi kvinnan med ängelvingarna, mannen med det vita håret och iskronkronan, kvinnan med svart hår och guldhuvudband, kvinnan med gröna ögon som ser till sidan och mannen med de gyllene lockarna – alla här har ett smalt grin tillsammans med en gudomlig bild! Det finns 3 kvinnliga symboler här och 2 manliga symboler. Alla karaktärer är klädda i vitt och guld för att lägga till deras gåtfulla utseende. Andra symboler inkluderar stenblock med höga kort skuren på dem, tillsammans med bonus symboler och wilds.

I bakgrunden står Zeus teckenet med sin bägare medan en majestätisk utseende örn perches på höger om hjulen bär en rulle runt halsen. Druvor ligger vid foten av skärmen och dimmiga bilder av träd förefaller långt borta, vilket alla bidrar till att skapa en känsla av gammal grekisk elegans.

jackpot $377,134.91
Play online
advertisement
Play online
advertisement

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Alla rättigheter förbehållna 2018
Alla rättigheter förbehållna 2018